Jouw organisatie een eigen wikipedia?

Je organisatie groeit. De kennis binnen je organisatie groeit. Maar niet alle afdelingen profiteren daarvan. Met een kennisbank veeg je dat probleem in een klap van tafel.

Deze digitale informatiebron ondersteunt professionals tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Geen onnodige vragen. Geen haperende processen. Je investeert in zelfstandigheid, slimmere professionals en een efficiënter werkproces.

Alle informatie op één plek

Met de kennisbank ben je niet langer afhankelijk van personen. Je verzamelt alle belangrijke informatie op een plek. Je creëert kennis, maakt bestaande kennis inzichtelijk en kennisoverdracht eenvoudig.

Wij creëren een dynamische website, met of zonder login. We zetten alle pdf’s en documenten om naar html. Hierdoor is de informatie makkelijk te vinden. Niet altijd online? Download de informatie naar pdf en sla deze op.

Gebruik een online kennisbank voor:

  • Antwoorden op klantvragen
  • Antwoorden op interne vragen
  • Productinformatie
  • Interne procedures

​Nog niet helemaal duidelijk waar een kennisbank voor dient en wat de voordelen daarvan zijn? Op de pagina 'Wat is een kennisbank?' gaan we hier verder op in.
Responsive Image

Voordelen van de RITHM Kennisbank

Geavanceerde zoekfunctie

De RITHM Kennisbank kan specifiek vakjargon direct herkennen en gerelateerde branchespecifieke zoekresultaten geven. De kennisbank legt verbanden tussen alle branchespecifieke termen en geeft relevante synoniemen. 

Uploaden en aanpassen van bestanden 

Eén aanpassing in een document leidt door de verbinding ook automatisch tot aanpassingen in andere documenten. Zo wordt verzekerd dat er geen foutieve of verouderde informatie in de kennisbank staat. 

Betrokkenheid verhogen

Verhoog de betrokkenheid van jouw gebruikers door de kennisbank te koppelen aan bestaande of nieuwe systemen. De kennisbank biedt talloze mogelijkheden op het gebied van systeemintegratie.

Publicaties sneller en efficiënter uitbrengen

Door de effectieve rolverdeling in de kennisbank is het publicatieproces korter en eenvoudiger. Je kunt gemakkelijk publicaties inzien, feedback geven en accorderen. 

Alleen de features die jij nodig hebt

Ontwerp een kennisbank die past bij je organisatie. Wij bouwen de kennisbank in Liferay DXP.
Hierdoor krijg je alleen de features die jij nodig hebt. Op maat gemaakt.

Kennisbank voor Stichting RIONED

Stichting RIONED is het kennisinstituut voor stedelijk waterbeheer en riolering in nederland. Hun belangrijkste taak is het beschikbaar stellen van kennis aan de vakwereld. Met de online kennisbank maken ze hun kennis eenvoudig toegankelijk voor alle professionals.

Met een online kennisbank maken ze hun kennis eenvoudig toegankelijk voor alle professionals.
 

Form

Kennisbank Form

Benieuwd wat een kennisbank voor jouw organisatie kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in. We plannen graag een afspraak met je in.

Lees hier onze privacyverklaring