Efficiënter werken in de zorg met Planapp


Een rooster maken en afspraken plannen is vaak een lastige puzzel. Je wilt iedereen tevreden houden. Zeker als je als team handmatig de zorgroutes inplant. Hoe werk je goed en vooral efficiënt samen? Zonder aansturing van bovenaf. Slimme technologie maakt dat mogelijk. Samen met mensen uit de praktijk ontwikkelden wij Planapp. Een slimme mobiele applicatie die automatisch zorgroutes inplant.

Met Planapp ga je zorgeloos aan de slag. De werkverdeling is vooraf duidelijk, je collega’s zijn beter bereikbaar en de diensten aantrekkelijker. Zo richt je je weer op werk dat je leuk vindt.

Voordelen van planapp:
Planapp helpt jullie plannen, zonder administratief gedoe. Ervaar de vrijheid.
  • Planapp boekt zelf afspraken
  • Inzicht in alle agenda’s
  • Registreer tijd zonder administratieve rompslomp
  • Bewaak eenvoudig indicaties of budgetten

Responsive Image

Hoe werkt het?

De Planapp maakt afspraken op basis van informatie uit het verleden. De app kopieert zo goed mogelijk een situatie en leert van veranderende situaties. Natuurlijk kun jij als medewerker ook zelf de planning aanpassen.

Zwevende lijst

Komt de afspraak niet uit, dan verschijnt de afspraak op een zwevende lijst. Deze lijst is voor het hele team zichtbaar, zodat ieder teamlid de afspraak kan overpakken.

Alle informatie bij de hand

Bekijk geplande afspraken met bijbehorende informatie. Niet zelf naar de afspraak? Geef bijzonderheden aan in een overdrachtsnotitie. Zo neemt iedere collega eenvoudig je afspraak over.

Zelf roosteren

Maak zelf een rooster in het webportaal. Lukt het niet om samen met je team een compleet rooster te maken. De open diensten worden uitgezet binnen je organisatie.
Responsive Image

Betere communicatie

Verbeter de onderlinge communicatie. Met Planapp is het voor ieder teamlid duidelijk wie wat doet. Ook als een planning uitloopt of als je hulp nodig hebt.

Registreren zonder administratie

Met één druk op de knop start je de afspraak in de app. Ben je klaar, dan wordt de declarabele tijd automatisch naar het administratiesysteem gestuurd.
Responsive Image

Waarom Planapp voor jouw organisatie?

De Planapp maakt teams productiever, zonder concessies te doen. Ga voor meer resultaat, hoge cliënttevredenheid en blije medewerkers.

Voordelen van Planapp:
· Eenvoudig te bedienen
· Makkelijk te koppelen met externe systemen
· Realtime informatie beschikbaar
· Rapportages uitdraaien
· Geschikt voor iOS en Android

Form

Planapp Form

Ook productiever werken met de Planapp?

Maak een afspraak. We komen graag bij je langs.

Lees hier onze privacyverklaring