Het potentieel van kennismanagement benutten

Kennismanagement heeft, zeker in deze tijden van thuiswerken, een directe invloed op de uitvoer van vele functies en zowel de interne als externe communicatie. Het delen van kennis en informatie met leden, medewerkers en klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Hoe richt je kennismanagement op de juiste manier in? Hoe stel je kennis en informatie tijdig en eenvoudig beschikbaar? Hoe stimuleer je het zelforganiserende vermogen van jouw organisatie met kennismanagement? Wij helpen je graag op weg met de volgende oplossingen.

1. De RITHM Kennisbank

Alle informatie op één plek

Met de RITHM kennisbank ben je niet langer afhankelijk van personen. Je verzamelt alle belangrijke informatie op een plek. Je creëert kennis, maakt bestaande kennis inzichtelijk en kennisoverdracht eenvoudig.

Wij creëren een dynamische website, met of zonder login. We zetten alle pdf’s en documenten om naar html. Hierdoor is de informatie makkelijk te vinden. Niet altijd online? Download de informatie naar pdf en sla deze op.

Gebruik een online kennisbank onder andere als klantenservicetool, intranet en productinformatie platform.​​​​​​

Meer over de RITHM Kennisbank >>

 

Responsive Image

2. Maatwerk oplossing
​​​​​
Alleen de functionaliteiten die jij nodig hebt

Soms is een standaard oplossing net niet wat je zoekt. Met een maatwerk oplossing ontwikkel je een flexibel product. Dit maakt je investering duurzamer en je IT-landschap meer stabiel.

RITHM ontwikkelt kennismanagement software die past bij jullie manier van werken. Omdat die nu eenmaal uniek is. We denken kritisch mee en identificeren het probleem. Daarna ontwikkelen we hét kennismanagement systeem dat past bij jullie werkproces en organisatie.

Laat je software ontwikkelen, dan wil je controle houden op het product. En op het budget. Wij begrijpen dat. Daarom ben je bij ons onderdeel van het agile-team.

Meer over maatwerk oplossingen >>

Responsive Image

Alleen de features die jij nodig hebt

Wat je keuze ook wordt, onze experts bouwen de kennisbank die past bij jouw organisatie. Wij bouwen het kennismanagement systeem in Liferay DXP. Dit maakt het toevoegen van belangrijke, en verwijderen van onnodige features mogelijk.

Kennisbank voor Stichting RIONED

Stichting RIONED is het kennisinstituut voor stedelijk waterbeheer en riolering in nederland. Hun belangrijkste taak is het beschikbaar stellen van kennis aan de vakwereld. Met de online kennisbank maken ze hun kennis eenvoudig toegankelijk voor alle professionals.

Met een online kennisbank maken ze hun kennis eenvoudig toegankelijk voor alle professionals. 

Formulier

Kennismanagement Form

Welke kennismanagement oplossing heb jij nodig?

Laat ons weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen, of maak een afspraak met één van onze experts.

Lees hier onze privacyverklaring