Naar content
Home Banner
Neem contact op Afbeelding
Rahul Sharma

Algemeen directeur

rahul.sharma@rithm.nl

088-7326 010

Kwaliteitscriteria ICT

Rithm heeft vijf belangrijke criteria uitgewerkt waaraan haar aanpak voldoet. Deze criteria verhogen de kwaliteit van onze geleverde producten, vergroten de toegankelijkheid en worden onderworpen aan strenge kritische eisen.

1. Standaard componenten

Rithm ondersteunt klanten met zoveel mogelijk standaardcomponenten. Dit kunnen componenten zijn die standaard door Liferay beschikbaar gesteld worden of componenten die Rithm zelf ontwikkeld heeft en in open-source beschikbaar stelt. Het voordeel voor de klanten van Rithm is dat het hier gaat om componenten die zich in verschillende omstandigheden hebben bewezen.

2. Java

Wij werken met Java als programmeertaal, omdat het snel, veilig en betrouwbaar is. Zowel Liferay als de dedicated webservices zijn in Java geprogrammeerd.

3. Testteam

Alle oplossingen die wij ontwikkelen, worden uitgebreid getest door een professioneel testteam in Rotterdam. Een tester luistert naar feedback die hij krijgt van de opdrachtgever. Op basis hiervan worden alle functionaliteiten getest van het product, opdat het naar behoren werkt. Een omvangrijke en belangrijke controle zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

4. User stories

Een andere manier om de kwaliteit van het product te waarborgen is het gebruik van user stories. Een user story is een korte heldere beschrijving van wat een gebruiker wil. Dit bepaalt hoe het product eruit gaat zien. Op deze manier wordt een realistisch beeld gecreƫerd, wat een gebruiker kan doen met het eindproduct.

5. Schaalbaarheid

Wij maken bij al onze oplossingen gebruik van virtuele hardware. Virtuele servers zijn eigenlijk software en daardoor kan met een simpele muisklik bandbreedte of meer processing power worden toegevoegd, zelfs vanaf duizenden kilometers afstand. Dit biedt snelgroeiende bedrijven de kans om hun IT mee te laten groeien in de snelheid waarin zij hun business uitbreiden. Dus u heeft niet meer iemand nodig die langs komt en nieuwe hardware installeert en de server controleert en bekijkt of deze weer zonder problemen draait. Dit scheelt veel tijd en mankracht.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen op het gebied van zelforganisatie? Meld u aan voor onze nieuwsbrief