Liferay

Digital experience software

Klikpad

RITHM werkt met Liferay. Liferay is een open source, digital experience platform. Het wordt ingezet als intranet, extranet en portal service. Met Liferay bent u in staat applicaties te ontwikkelen en een totale oplossing voor uw organisatie neer te zetten. Liferay is standaard al compatible met web en mobiele toestellen. Liferay blinkt uit in zijn robuuste architectuur en de eenvoud waarmee zij organisaties helpen te digitaliseren. 

Liferay is flexibel en biedt mij de mogelijkheden om creatief te zijn in mijn werk – Louie Figaroa, Developer at RITHM

Liferay biedt gebruikers de mogelijkheid om snel websites, intranets en mobiele applicaties te bouwen. Door de flexibele opbouw kan Liferay specifiek worden ingericht naar de behoefte van uw organisatie. Liferay DXP werkt met zogenaamde 'building blocks'. Door deze building blocks kunnen ontwikkelaars op een snelle manier standaard onderdelen combineren met specifiek maatwerk onderdelen en zo op eenvoudige wijze een applicatie bouwen die geheel aansluit bij een organisatie. Door de combinatie te maken met de building blocks wordt de applicatie robuust en betrouwbaar.  


Al sinds 1999 is RITHM actief als softwareontwikkelaar. Met de basis als Java huis hebben we in 2003 de specialisatie van Liferay toegevoegd. Onze keuze voor Liferay hebben wij zorgvuldig afgewogen: 

1. Liferay is open source
2. Liferay is een platform gebaseerd op Java technologie
3. Liferay past bij RITHM op het gebied van cultuur en visie
4. Liferay wordt door Gartner gezien als leader in het magic quadrant


​​​​​​Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling kunnen wij adviseren over alle mogelijkheden die u als organisatie heeft. Inmiddels hebben wij bij onze klanten diverse applicaties succesvol opgeleverd met Liferay. Ook onze eigen website is in Liferay DXP ontwikkeld. 


Niet voor niets wordt Liferay al sinds 2001 door Gartner gewaardeerd als leader in the Magic Quadrant. Liferay: In the report, Liferay is positioned in the Magic Quadrant among a field of 21 vendors based on its completeness of vision and ability to execute. Liferay’s flagship software, Liferay Digital Experience Platform (DXP), was assessed as part of the company’s evaluation.". U kunt het volledige rapport van Gartner downloaden via de website van Liferay. Benieuwd naar wat Liferay voor u kan betekenen? Bekijk hieronder de video van Koen van Dillen, Liferay Benelux, waarin hij uitlegt waarom hij zou enthousiast is over Liferay. 

 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs om u te adviseren en de mogelijkheden te laten zien. 

 


Liferay Digital Experience Platform

Liferay video: wat maakt deze portal zo goed?

Koen van Dillen, partnermanager Liferay Benelux, vertelt waarom hij overtuigd is van Liferay

Liferay: "Digital Experience Platform (DXP) is an emerging category of enterprise software seeking to meet the needs of companies undergoing digital transformation, with the ultimate goal of providing better customer experiences. DXPs can be a single product, but are often a suite of products that work together. DXPs provide an architecture for companies to digitize business operations, deliver connected customer experiences, and gather actionable customer insight". 

De website www.rithm.nl is geheel gebouwd in het nieuwe Liferay DXP portaal. Niet voor niets hebben wij gekozen om zelf met dit mooie product te werken. Onze klanten maken ook gebruik van Liferay. Zo is de volledige omgeving van Stichting RIONED in Liferay ontwikkeld en werkt ook een van de grote ministeries in Nederland met dit portaal. 

Met als basis open source is Liferay ontwikkeld vanuit een community. Dat betekent dat de community van Liferay, die grotendeels bestaat uit ontwikkelaars, mede heeft bepaald hoe de omgeving eruit moet komen te zien. Het grote voordeel van deze open source opbouw is dat je jezelf in staat stelt vanuit een platform gedachte bestaande applicaties mee te nemen in je ontwikkeling. 

Contentverzamelaar

Onze Partners