Liferay Developer

Liferay Developer

Unlock your true potential with RITHM!

Klikpad

Vacature Liferay Developer (Blog layout)

LIFERAY DEVELOPER (32 - 40 Uur)

 

32 -40 uur

We zoeken een ervaren Liferay developer voor de detachering

Over ons...

Wij zijn RITHM. Het Rotterdams IT Huis voor Maatwerk!

Een no-nonsense ICT organisatie voor detachering & maatwerkprojecten. We doen dingen anders. Dat doen we door zelforganisatie. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zelforganiserend kunnen werken.

Zelforganisatie voor ons betekent mensen de mogelijkheid geven het zelf te organiseren. Om iets zelf te organiseren binnen een team of een bedrijf heb je bepaalde informatie of middelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel budget er is om iets aan te schaffen, of welke collega uit het team snel kan reageren bij een noodsituatie.

Daar komen wij naar voren; Die middelen en informatie leveren wij door middel van software. Slimme software die specifieke waarde toevoegt in een organisatie voor een persoon, een team of voor klanten. Dat resulteert in minder managers, minder controlelagen, minder processen en… precies; ‘medewerkers die het zelf organiseren’. Binnen de overheid betekent dat bijvoorbeeld dat migranten zelf hun immigratieproces doorlopen. Bij een zorginstelling betekent het dat zorgprofessionals zelf plannen rondom hun cliënten.

Om deze applicaties te ontwikkelen voor onze klanten zoeken we een ervaren Liferay developer.

I will rule the world, just let me finish this last line of code – Louie Figaroa

Zelforganisatie in de detachering

Ook binnen RITHM werken we op basis van zelforganisatie. Je krijgt net als onze klanten alle ruimte, informatie en middelen die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Als developer in de detachering draai je voor projecten van tijdelijke duur mee in de omgeving van een van onze klanten. Dit betekent dat je je in korte tijd eigen maakt in een andere omgeving en snel van toegevoegde waarde kunt zijn. Voor jou is dit geen probleem, door jouw ervaring als developer ken je binnen no time alle ins en outs van een project.

De opdracht van de klant is duidelijk, maar jij adviseert met jouw kennis en zelforganiserend vermogen hoe die opdracht ingevuld wordt. Ook ben je in staat om mee te denken in een project en kun je op tijd escaleren als een deadline bijvoorbeeld onder druk komt te staan.

Om te snappen hoe zelforganisatie werkt en je dit kunt toepassen in je werk beginnen we eerst met een ‘zelforganisatie omschool traject’ (geef het een naam, we leren je alle ins en outs over zelforganisatie). 4 Dagen per week ben je gedetacheerd en zorg je voor de mooiste oplossingen bij onze klanten. 1 Dag in de week ben je op kantoor bij RITHM.


Al een beeld van ons en wie we zoeken? Even concreet maken dan:

We zoeken een back end Liferay ontwikkelaar die het leuk vindt om gedetacheerd te zijn. Je adviseert, inspireert en brengt onze visie van zelforganisatie over op onze klanten. Bij ons is een ontwikkelaar niet een alleen een codeklopper. Wij willen onze klanten meer geven dan alleen een stukje code. Daarom ben jij kritisch, denk je na over wat er nodig is en durf je tegengas te geven als er dingen van je gevraagd worden waar jij je vraagtekens bij zet.


Wij zoeken een balans tussen Senior, Medior en Junior ontwikkelaars. Dat betekent dus dat we op zoek zijn naar zware senior developers, die zich al hebben bewezen, maar ook jonge geesten die nog moeten leren hoe het allemaal werkt en alles wat daar tussen in zit!

Wat wij belangrijk vinden is dat je enthousiast bent, optimistisch en energie krijgt van software ontwikkelen.

  • Medior of Senior developer met minimaal 5 jaar ervaring ohgv Java
  • Iemand die goed zelfstandig kan werken, maar ook sociaal vaardig is
  • Iemand die niet bang is om risico’s te nemen en iets nieuws durft te doen
  • Iemand die nooit tevreden is met het eindresultaat en altijd zoekt naar nog betere producten
  • Kennis van Liferay, Java 8, Microservices, Spring Boot, Spring Framework en SQL

Salaris enzo...

2500 of 5000 euro, een range noemen doen we niet. Ook je salaris bepalen we samen. We vinden namelijk dat jij zelf in staat moet zijn hier een goede inschatting van te maken passend bij jouw vaardigheden en onze groeiende organisatie. Naast de nodige secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, laptop etc) mag je van ons verwachten dat we zorgen voor uitdagende opdrachten. Ons doel is om echt iets te betekenen voor onze klanten en we geloven dat dat alleen lukt als we werken met mensen die goed in hun vel zitten en enthousiast worden van hun werk en de opdrachten die ze uitvoeren.

We hebben een gezellig team, zijn ontzettend ambitieus en werken keihard om RITHM nog succesvoller te maken.

Wat je verder over ons moeten weten? RITHM bestaat uit zo’n 25 man. In de zomer bbq-en we met elkaar en word je gewaardeerd op je kook en/of bakkunsten. Traditionele beoordelingsgesprekken doen we niet aan. We zijn geen doorgewinterde corporate organisatie waar alles volgens regels en procedures loopt en dat willen we ook niet worden. We zijn onderdeel van Almende investments een groep zelforganiserende bedrijven in Rotterdam. Onze klanten bestaan o.a. uit TNT, ministerie V&J en diverse kennisinstellingen. Je salaris wordt betaald op de 25ste van de maand. Als er thuis iets aan de hand is neem je (of geven we je) vrij zonder gezeur. Maken we winst? Dan verdelen we die met het hele team.

Al enthousiast geworden?

Wil je meer informatie? Bel dan met Judith Engelsman: tel. nr. 088-7236072

Wij hebben ons best gedaan om zo goed mogelijk te verwoorden wie we zoeken. Direct solliciteren? Stuur je sollicitatie naar recruitment@rithm.nl ter attentie van Monika Vermaat. Brieven, filmpjes, powerpoint presentaties; het maakt ons niet uit hoe je het aanlevert als je maar in contact met ons komt.

Let op! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren

Almende

Contentverzamelaar

Onze Partners