Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Amin Fategh

Amin Fategh

Business manager

Met ruim 11 jaar ervaring in sales binnen grote en kleine organisaties en in diverse functies zie ik mezelf als all round sales expert. Sales is voor mij een logisch gevolg van het begrijpen van iemands behoefte in combinatie met de juiste waarde bieden en dat alles met een flinke dosis persoonlijke vaardigheden. Bedrijven bestaan uit mensen en middelen, de mens staat daarin altijd centraal. Dat lijkt een open deur, maar in praktijk zie je dat vaak toch de middelen een doel op zich worden. Dit heeft te maken met het begrijpen van elkaar en de situatie.

“Ik heb voor RITHM gekozen omdat dit bedrijf zelforganisatie als basis hanteert. Dit lijkt een middel maar als je begrijpt wat zelforganisatie is dan zul je erachter komen dat de mensen centraal staan. Niemand is perfect, iedereen blijft zich altijd ontwikkelen. Ook intern blijven wij onszelf ontwikkelen. Ons bedrijf heeft wel de ballen om de gevestigde orde kritisch te benaderen en een nieuwe manier van werken te introduceren. Daar passen creatieve mensen, ideeën en uiteindelijk ook producten en diensten bij.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Mensenkennis
Communicatie
Reisexpert & allround good guy
01. VAARDIGHEDEN

Sales, Creative, Business Development, Coaching, Training, Recruiting, Business Strategy, Teambuilding.

02. VISIE

Ik geloof in mensen en in individuele kracht. Iedereen is capabel op zijn of haar eigen manier. Als bedrijf en als mens heb je vaak bepaalde doelstellingen, maar de manier om er te komen is soms niet tastbaar. Ik focus mij met die reden op de communicatie, en in het algemeen de relatie met mensen intern en extern om zo duidelijkheid te verschaffen en elkaar op gelijkwaardige manier te behandelen. Het resultaat komt dan vaak vanzelf.

03. WAARDE

Voor mij is respect een van de belangrijkste waarden die je als mens kunt bezitten. Of je het nu hebt over respect voor je medemens, de natuur, de situatie, of jezelf. Op het moment dat je jezelf en de ander respecteert dan zie je dat over het geheel veel leuker en doeltreffender bezig bent.

In contact komen met Amin Fategh?

Stuur Amin Fategh een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners