Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Bart Honing

Bart Honing

Project Manager

Hoi, ik ben Bart. Ik werk als projectmanager bij RITHM, maar belangrijker misschien om te weten over me is dat je me wakker kunt maken voor een goede culinaire verrassing.

 

“Als projectmanager in de detachering heb ik de fantastische mogelijkheid om bij verschillende bedrijven voor een bepaalde tijd in de keuken mee te mogen kijken. Hoe leuk is dat! Ik word er blij van en merk dat ik op deze manier de afgelopen jaren mezelf heb kunnen ontwikkelen tot zeer ervaren projectmanager. Er is geen project waar ik niet in korte tijd mezelf thuis in kan maken en mijn meerwaarde kan leveren. Verder mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik met mn prachtige gezin woon in Rotterdam en geniet van de mooie eenvoudige dingen in het leven.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Projecten tot een succesvol einde brengen
Being awesome (!!)
Klanten blij maken
01. VAARDIGHEDEN

Projectmanager, Senior softwaretester, PSM 1 Scrum master, Prince 2, stakeholdermanagement, resourceplanning, budgetbeheer

02. VISIE

Ik mag mezelf een senior projectmanager noemen en dat betekent als gedetacheerde dat ik in enorm veel IT projecten heb meegedraaid. Wat ik zie is dat techniek een hele mooie aanvulling kan zijn in bedrijven, wat volgens mij nog veel beter kan is dat er zoveel mooie, talentvolle mensen werken in al die verschillende bedrijven die allemaal nog veel beter uit de verf zouden komen als ze daar meer ruimte voor zouden krijgen. Ik kan dat met mijn mooie beroep al een beetje sturen, maar hoe mooi zou het zijn als dit allemaal vanzelf zou gaan?

03. WAARDE

Als projectmanager lever ik mijn waarde door goed te luisteren naar wat mensen zeggen en altijd te zoeken naar oplossingen. Daarbij doet een gezonde dosis positiviteit eigenlijk veel meer dan een grote berg diploma's en certificaten (die ik uiteraard wel bezit ;))

In contact komen met Bart Honing?

Stuur Bart Honing een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners