Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Daniel Tolin

Daniel Tolin

PM & Developer

Ik ben Daniel Tolin. Zoals ze dat zo mooi zeggen, ik ben een all-round technisch talent :)

“Als developer en projectmanager kan ik een hele mooie verbinding leggen tussen techniek, projecten en vertaling hiervan naar bijvoorbeeld klanten en/of andere collega's. Ik vind het leuk om zoveel diversiteit te hebben in mijn werk en krijg er energie van om nieuwe projecten tot een mooi eindresultaat te brengen. Mijn vrije tijd breng ik door met mijn partner en onze vrienden. Ik houd enorm van een goed glas (Argentijnse) wijn en je vindt me regelmatig terug in het gezellige uitgaansleven van Rotterdam.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Projectmanager
Allround danser
Technische oplossingen bedenker
01. VAARDIGHEDEN

Als je me ergens voor kunt inzetten dan is het wel om technische projecten tot een goed eindresultaat te brengen. In elk IT project loop je tegen onverwachte situaties aan. Ik vind het leuk om onder druk creatieve oplossingen te bedenken zodat een project snel weer de goede richting op gaat.

02. VISIE

Het liefst draai ik elke dag in nieuwe projecten mee. Een kick start geven aan een nieuw complex project en vervolgens samen zoeken naar hoe we als team iets succesvol kunnen afronden is voor mij de beste besteding van mijn dag.

03. WAARDE

Omdat ik de combinatie kan leggen tussen projectmanagement en development kan ik op veel vlakken meedraaien in een organisatie. Ik denk dat je als projectmanager altijd van waarde bent als je veel technische kennis met je meebrengt.

In contact komen met Daniel Tolin?

Stuur Daniel Tolin een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners