Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Fabiana Laufer

Fabiana Laufer

Project Manager & Support

Hoi, ik ben Fabiana. Ik kom oorspronkelijk uit Argentinië, maar ik woon al sinds 2002 in Nederland met mijn man en mijn twee kinderen.

“Ik vind Nederland een prachtig land en ik voel me hier thuis! Ik ben computer engineer en werk sinds 2005 bij Rithm. Binnen Rithm heb ik verschillende verantwoordelijkheden gehad, ontwikkeling, project management en support. Dit vind ik divers en dynamisch, en nooit saai. Het liefst werk ik een een linux omgeving en programmeer ik in Java! Buiten mijn werk, geniet ik van hiking met mijn gezin, yoga en lezen.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Bakkoningin van RITHM
Klantgerichte projectmanager
Oplossingsgericht
01. VAARDIGHEDEN

Ik werk nu al vele jaren bij RITHM en weet daardoor veel van veel applicaties. Mensen kunnen bij mij terecht voor alle ins & outs over techniek en als ik er zelf niet uitkom weet ik precies welke ontwikkelaar de beste man voor de klus is.

02. VISIE

Techniek is mijn visie :). Ik vind computers interessant, houd van code en van mooie systemen zo goed mogelijk werkbaar krijgen voor klanten.

03. WAARDE

Je kunt mij overal inzetten. Of het nu gaat om het opleveren van een project, klanten helpen met applicaties waar iets niet goed werkt of samen zoeken naar mooie nieuwe oplossingen. Ik vind alles wat met techniek te maken heeft leuk.

In contact komen met Fabiana Laufer?

Stuur Fabiana Laufer een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners