Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Jair Bakhuis

Jair Bakhuis

Project Manager

Ik ben projectmanager hier bij Rithm. Naast het leuke werk wat ik bij Rithm mag doen, houd ik ervan om aan sport te doen.

“Vooral sporten die je aan het strand, op of in het water kunt doen vind ik te gek. Zo houd ik van freediven, surfen en beach volley. De liefde voor deze sporten is ontstaan omdat ik opgegroeid ben op Curacao waar ik omringt was door strand en zee. Hier in Nederland surf ik ook, maar dan op het fietspad en dat doe ik dan op mijn longboard (wanneer het niet te koud is, of regent). Ook heb ik heel lang badminton gespeeld, wat ik nog steeds heel erg leuk vind. Misschien denk je wel: "Je bent gek, ik zou lekker op Curacao blijven wonen!" Nou, als je bij zo’n toffe bedrijf als Rithm werkt waar er een relaxte sfeer heerst, maar waar er tegelijkertijd goed samengewerkt wordt, waardoor leuke ideeën niet alleen bedacht, maar ook ontwikkeld worden, maakt dat het een logische keuze om hier te blijven.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Programma- & projectmanagement
Probleemoplossend
Coole collega
01. VAARDIGHEDEN

Ik ben een projectmanager in hart en nieren. Zorgen dat een project succesvol wordt opgeleverd is iets waar ik me hard voor maak. De verbinding leggen tussen developers en eind-gebruikers en samen zoeken naar een leuke werkomgeving.

02. VISIE

Ik houd ervan om samen met mensen in mijn team op zoek te gaan naar de meest geschikte oplossing. Er zijn zoveel talentvolle mensen te vinden op de werkvloer. Als iedereen goed tot zijn recht komt in een team zorg je met elkaar voor het ultieme project.

03. WAARDE

Echte waarde voeg je alleen toe als iedereen verantwoordelijk is voor datgene waar hij of zij goed in is. Het is mijn taak om in een project die waarde bij iedereen te zien en tot zijn recht te laten komen.

In contact komen met Jair Bakhuis?

Stuur Jair Bakhuis een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners