Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Jair Rosales

Jair Rosales

Business Manager

Ik ben Jaïr Rosales en ben werkzaam als sales bij RITHM. Ik ben film, serie & playstation fan :)

 

“Ik heb een passie voor het automatiseren van dingen die repetitief zijn. Als ik iets te vaak moet doen zoek ik al naar manieren om het efficiënter aan te pakken. Dit vertaalt zich naar mijn passie om dit soort oplossingen te verkopen. Met ruim 9 jaar ervaring in de sales, waarvan 4 in de IT valt het me altijd op dat iedereen zegt standaardiseren, standaardiseren. Maar, als je een beetje doorvraagt, wil elke klant toch z’n eigen sausje eroverheen en is maatwerk meestal toch de weg. Als ontspanning kijk ik vaak films en series daarnaast houd ik ook van salsa en merengue. En ja, je kunt me wakker maken voor een potje Doom op de PS4.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Overtuigen
Onderhandelen
Walking IMDB :)
01. VAARDIGHEDEN

Vanaf jongs af aan wist ik mensen wel altijd te boeien en te overtuigen. Waar andere problemen zien, zie ik kansen. Zaken goed pitchen en de vinger op de zere plek leggen zijn dingen waar ik goed in ben.

02. VISIE

Over twintig jaar zul je meer spijt hebben van de dingen die je niet deed dan van wat je wel gedaan hebt. Dus gooi de trossen los. Zeil de veilige haven uit. Vang de passaatwind in je zeilen. Onderzoek. Droom. Ontdek.

03. WAARDE

RITHM heeft als droom voorkeursleverancier te worden van Rotterdam. Daar zit mijn waarde. Zorgen dat ik alle klanten die ons nog niet kennen over de streep trek om met dit prachtige bedrijf te werken.

In contact komen met Jair Rosales?

Stuur Jair Rosales een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners