Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Louie Figaroa

Louie Figaroa

Developer

Hoi, ik ben Louie. Ik ben een die hard front end developer en kick ass streetfighter :)

“Toen ik in 2016 bij RITHM kwam als stagiair dacht ik dat ik iets wist van developen, maar niets was minder waar haha! Inmiddels heb ik mezelf omgetoverd tot front-end developer en weet iedereen in het bedrijf dat ze bij mij terecht kunnen voor alles wat er gewoon geweldig uit moet zien online. Door zelfstudie (sturing), een geweldige achterban om op terug te vallen en een flinke dosis humor heb ik mezelf in 2 jaar tijd weten te ontwikkelen tot de front end developer bij RITHM. Wat ik zo leuk vind is dat ik echt geen 9 tot 5 mentaliteit heb, mijn energie komt s'avonds pas los. Het is dan ook met regelmaat dat ik nachten doorga om de mooiste designs in elkaar te zetten en wat nou zo leuk is bij RITHM is dat ik daar alle tijd en ruimte voor krijg. In mijn vrije tijd speel ik graag Streetfighter en mag ik mezelf best een beetje een pro noemen. Google me maar is op Loubdog, dan kun je mijn Streetfight skills bewonderen.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Creatief
Gou-Hadoken (de ultieme Streetfight move)
Allround positieve creatieveling
01. VAARDIGHEDEN

Front end development in diverse CSS, Liferay front end, Adobe, HTML, JQuery, Javascript, Chrome developer tools

02. VISIE

Niets is onmogelijk! En als het onmogelijk lijkt dan zoek ik net zo lang door tot ik het wel voor elkaar krijg. Ik heb inmiddels geleerd dat door de juiste tools te combineren alles kan online, your only limitation is your imagination :) Door goed te kijken en te luisteren naar mensen en alles te doen met een flinke lach is mijn werk een van de mooiste banen op de wereld.

03. WAARDE

Ik voeg waarde toe binnen RITHM door wat mijn collega's aan de achterkant (back-end) geniaal in elkaar te zetten om te toveren door de voorkant (front-end) er geweldig uit te laten zien. Immers, iets kan aan de achterkant fantastisch werken, maar als de voorkant er niet goed uitziet of niet lekker navigeert dan haken mensen af.

In contact komen met Louie Figaroa?

Stuur Louie Figaroa een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners