Meet Our Warriors - Banner

Meet our Warriors

“Inspiration Get’s You Started”

Klikpad

Contentverzamelaar

angle-left Rahul Sharma

Rahul Sharma

CEO

Ik mag mijzelf de directeur noemen van RITHM. Dat betekent in een zelforganisatie dat ik dus voor de mensen hier werk in plaats van zij voor mij. Samen proberen we ons bedrijf naar (nog) grotere hoogten te tillen.

“Privé leid ik een heerlijk saai bestaan, waar ik overigens enorm van geniet. Gezin, familie, eten en drinken staan centraal. Netflix en een goed boek zorgen ook voor de nodige ontspanning. Na al mijn jaren ervaring in het bedrijfsleven had ik een bepaald beeld van hoe organisaties werken, maar ergens vond ik het maar vreemd. Het leek alsof er iets niet klopte in die vaste hiërarchische structuur. Hier bij RITHM kan ik met zelforganisatie laten zien hoe het ook anders kan.”

Over mij

Mijn skills

Let’s get RITHM

Praten over zelforganisatie
Bollywood dansen
Het beste uit mensen halen
01. VAARDIGHEDEN

Ik probeer mezelf zo min mogelijk als 'directeur' neer te zetten en juist samen met mensen te kijken hoe we de beste oplossing naar boven kunnen krijgen. Ik krijg er energie van om te praten over zelforganisatie en samen zoeken naar nieuwe inspiratie.

02. VISIE

Een onderneming bestaat bij de gratie van de mensen die er willen werken. Een onderneming creëren waarin mensen zich prettig voelen, waardoor ze een hogere betrokkenheid hebben en een productievere bijdrage leveren is mijn idee. Het is geen eenvoudig pad, maar wel een waar ik in geloof en waar ik mij voor inzet, samen met de mensen bij RITHM.

03. WAARDE

We zijn allemaal gelijk We zijn onderdeel van een geheel Niets en niemand staat op zichzelf We zijn allemaal op onze eigen reis Het leven leeft jou, niet andersom

In contact komen met Rahul Sharma?

Stuur Rahul Sharma een bericht!

Contentverzamelaar

Onze Partners