Naar content
Home Banner
Neem contact op Afbeelding
Denise Nieuwdorp

Marketing & communicatie

denise@rithm.nl

088 732 6072

Van RCS naar Rithm

U kent ons als Rotterdam CS. Rotterdam CS staat voor zelforganisatie, vertrouwen, samenwerking en slimme ICT. Dit blijft zo! Maar, onze naam verandert wel. Een sterke identiteit verdient namelijk een sterk merk. Precies om die reden is het tijd dat wij afscheid nemen van ons oude merk en een nieuwe naam omarmen die past bij het bedrijf en zijn unieke karakter.

 

Onze nieuwe naam is Rithm! Waarom Rithm? Omdat Rithm staat voor wie we zijn: Rotterdams IT Huis voor Maatwerk.

 

Rithm staat voor dynamiek, autonomie, samenhang en diversiteit. We hebben gekozen voor de kleur paars vanwege het unieke karakter in de ICT-markt. De ‘open R’ staat voor onze open cultuur. Onze payoff ‘Selforganize IT’ benadrukt het belang van onze filosofie van zelforganisatie. De krachtige aandrijving binnen ons bedrijf waarop wij acteren. De verbasterde schrijfwijze Rithm benadrukt het IT-element, de kern van ons bedrijf.

 

Rithm maakt van iedere organisatie een zelforganisatie. We ontwikkelen en implementeren slimme software. Dit doen we voor organisaties en mensen die inzien dat het traditionele hiërarchische systeem niet het beste uit een onderneming haalt. Samen realiseren we een IT-oplossing die zelforganisatie mogelijk maakt. Het resultaat? Een oplossing die echt wat bijdraagt.

 

De naamswijziging staat niet op zichzelf. Het is een van de voorboden van een nog nadrukkelijkere positionering in de markten waarin we al aanwezig zijn. Ook als werkgever willen we relevant blijven in deze nieuwe tijd. Met Rithm op de voorgevel menen we dat ook weer te zijn.