Onderscheidende functionaliteiten van de RITHM Kennisbank

Responsive Image

Kennis is een belangrijke bouwsteen voor het vernieuwen en innoveren van organisaties. Toch krijgt kennis pas waarde als het expliciet beschikbaar is; toegankelijke kennis die door woorden, verhalen en schrift wordt overgedragen aan de doelgroep. Dankzij de RITHM Kennisbank wordt elke vorm van kennis omgezet naar praktisch bruikbare kennis. De RITHM Kennisbank biedt verschillende onderscheidende functionaliteiten. We hebben een selectie op een rij gezet.

1. Geavanceerde, semantische zoekfunctie

Het unieke aan de RITHM Kennisbank, is dat de zoekfunctie elk vakjargon herkent en gerelateerde branchespecifieke zoekresultaten geeft. Doordat de kennisbank verbanden legt tussen alle branchespecifieke termen kan het relevante synoniemen vinden. Zo kan de kennisbank altijd aan de intentie van jouw zoekopdracht voldoen. 

2. Eenvoudig bestanden uploaden en aanpassen

De RITHM Kennisbank heeft het proces van uploaden en aanpassen van kennisbestanden vereenvoudigt. Een aanpassingen in een document leidt door de verbinding namelijk automatisch tot aanpassingen in alle andere documenten. Nooit meer tijd verspillen aan het aanpassen van kennisbestanden bij één kleine wijziging! Zo wordt verzekerd dat er geen foutieve of verouderde informatie in de kennisbank staat. Zeker in vakgebieden waar constante ontwikkelingen plaatsvinden, is het cruciaal dat de doelgroep goed wordt geïnformeerd.

“Nooit meer tijd verspillen aan het aanpassen van kennisbestanden bij één kleine wijziging.”

3. Verhoogde betrokkenheid 

Op het gebied van systeemintegratie biedt de RITHM Kennisbank talloze mogelijkheden. Door de kennisbank te koppelen met andere systemen kun je eenvoudig de betrokkenheid van de gebruikers verhogen. Denk aan het toevoegen van een nieuwsbrief, een inschrijvingsformulier voor een cursus of een agenda!

4. Publicatieproces inkorten

Het kan onnodig lang duren voordat een kennisbestand online staat. Zeker omdat er meerdere afdeling zijn betrokken bij een publicatie. Door de effectieve rolverdeling in de RITHM Kennisbank kan dit proces worden ingekort en vereenvoudigt. Je kunt gemakkelijk publicaties inzien, feedback geven en accorderen. Ook kun je auteurs inzien en wie de laatste wijzigingen heeft gemaakt. Deze updates kun je teruglezen in de overzichtelijke beheerderslog. 

“Kort werkprocessen in en krijg inzicht in activiteiten van gebruikers en beheerders.”

5. Gepersonaliseerde weergave

Zowel de gebruiker als de beheerder heeft toegang tot een gepersonaliseerde weergave. Door in de persoonlijke accounts functionaliteiten toe te voegen als gepersonaliseerde categorieën, leeslijst en social sharing, wordt kennis nog toegankelijker en bruikbaarder!

Het potentieel van kennismanagement benutten met de RITHM Kennisbank

Het delen van kennis en informatie met leden, medewerkers en klanten is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Met de RITHM Kennisbank verzamel je alle belangrijke informatie op een plek. Je creeert kennis, maakt bestaande kennis inzichtelijk en kennisoverdracht eenvoudig.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van efficiënte kennisdeling? Neem contact met ons op!

Formulier

Kennisbank Form

Benieuwd wat een kennisbank voor jouw organisatie kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in. We plannen graag een afspraak met je in.

Lees hier onze privacyverklaring