Maak het verschil met een maatwerk oplossing

Sommige werkprocessen zijn uniek voor jullie business. Daar is geen standaard software voor. Sterker nog, in sommige processen werkt een standaard product alleen maar tegen.

Wat je nodig hebt is software op maat. Software die past bij jullie manier van werken. Omdat die nu eenmaal uniek is. Maatwerk software helpt je om je doel te bereiken. Of dat nu efficiency of compliance is.

Wij bouwen software op maat en houden daarbij jouw doel voor ogen. Van een intranet tot ERP-systeem. Van een app tot kennisbank. Verwacht geen ja-knikkers. We denken kritisch mee en identificeren het probleem. Daarna ontwikkelen we software die past bij jullie werkproces.

Responsive Image

Voordelen van een maatwerk oplossing

Met een maatwerk oplossing ontwikkel je een flexibel product. Dit maakt je investering duurzamer en je IT-landschap meer stabiel.

Voordelen:
  • Speciaal ontwikkeld voor jouw organisatie
  • Integreert met andere software
  • Eenvoudig te upgraden
  • Snelle ontwikkeling, hoge kwaliteit
  • Maatwerk software koppelen aan bestaande software? Dat kan

Zo maken we jouw maatwerk oplossing


Laat je software ontwikkelen, dan wil je controle houden op het product. En op het budget. Wij begrijpen dat. Daarom ben je bij ons onderdeel van het agile-team.

Kies welke stappen jij nodig hebt.

Afhankelijk van de grootte en de snelheid van het project kunnen we ook stappen samenvoegen.
Responsive Image

1. Idee: van visie naar een sterk concept

Een goed maatwerkproduct past bij jullie bedrijfsprocessen. We beginnen daarom met inventariseren. Hoe ziet het werkproces eruit in de praktijk? Tegen welke problemen loop je aan? Welke doelen wil je bereiken? We gaan verder dan alleen je wensen in kaart brengen. We pellen je vraag af tot aan de kern van je probleem.

In deze fase definiëren we de beste digitale oplossing. Dat kan van alles zijn: van mobiele applicatie tot intranet. Op verzoek brengen we ook een user journey in kaart. In lijn met de bedrijfsstrategie.

Daarna bouwen we een ‘proof of concept’. Hiermee laten we zien of het idee technisch haalbaar is. Deze sprint duurt meestal twee weken.

2. Prototype: van concept naar product

In deze fase gaan we aan de slag. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen aan een minimal viable product (mvp). Een eerste versie van een product die voldoet aan de minimale eisen.

Zo heb je in korte tijd een bruikbaar resultaat. Dit prototype testen we. Hoe werkt de software als gebruikers ermee aan de slag gaan? Waar lopen zij tegenaan? Hoe reageert het testpanel?

Wij gebruiken de feedback om het product beter af te stemmen op de wensen en verwachtingen van gebruikers. Na deze fase gaan we over tot het bouwen van het eindproduct.

3. Bouw: van werkend prototype naar eindproduct

Zodra jij blij bent met de mvp gaan we verder. Een team ontwikkelaars en een projectmanager storten zich op de ontwikkeling.

In sprints werken we aan het eindproduct. Samen bepalen we hoe lang het traject duurt.

Als het gaat om techniek gebruiken we graag Liferay DXP als framework. Maar we werken net zo goed met andere technieken.

4. Optimalisatie: van eindproduct naar onderhoud

Het product is klaar. Net als elk softwarepakket heeft ook deze software onderhoud nodig. Hiermee helpen we je graag.

Veel klanten ondersteunen we na livegang met support en onderhoud, zoals hosting en klantenservice. Ons team kan updates doorvoeren, letten op privacy en veiligheid en extra functionaliteiten toevoegen om jullie producten nog beter te maken.

Formulier

Contact Solution Form

Welke oplossing heb jij nodig?

Laat ons weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen, of maak een afspraak met één van onze experts.

Lees hier onze privacyverklaring