Software en mobiele app ontwikkeling

Met ruim 20 jaar IT ervaring heeft RITHM veel software projecten opgeleverd. We bouwen maatwerk software met als specialiteit portals en gestructureerde kennisbanken. Hiervoor gebruiken we Liferay. We ontwikkelen zowel voor het web als mobiel. Mobiele app ontwikkeling doen we zowel voor het iOS als Android platform. Met mobiele app ontwikkeling ontsluiten we portals en kennisbanken ook via state-of-the-art mobiele apps.

Laat jouw organisatie groeien

Liferay wordt al jaren door Gartner als marktleider genoemd op het gebied van portals. Het is een open source, state-of-the-art digital experience platform. Liferay wordt ingezet als intranet, extranet en portal service. Met Liferay kunnen we een totaal oplossing voor organisaties neerzetten.
Lees meer waarom Liferay een van de krachtigste platforms is voor het ontwikkelen van portals en kennisbanken.

Responsive Image

Zelforganisatie is wat ons drijft

De kern van onze waarom is zelforganisatie. We bouwen software op basis van zelforganisatie. We passen zelforganisatie toe in onze eigen organisatie en creëren software die zelforganisatie mogelijk maakt. Lees meer hoe zelforganisatie het bedrijfsresultaat verbetert en de tevredenheid onder medewerkers en klanten verhoogt.

Formulier

Over ons Form

Heb je een idee, maar geen ontwikkelaars

Neem contact met ons op

Lees hier onze privacyverklaring