Image

Liferay

RITHM is een officiële Liferay partner. Lees meer over het digital experience platform Liferay.
Image

Almende

Almende creëert innovatieve ICT-oplossingen om mensen in staat te stellen hun leven beter te organiseren in een steeds complexere wereld.
Image

SAFE Apps

SAFE heeft een app ontwikkelt voor ambulant medewerkers die regelmatig te maken krijgen met agressie en geweld. Met de app kan alarm worden geslagen in geval van nood. Zo verhogen zij het gevoel van veiligheid.
Image

StandBy Solutions

StandBy is een aanwezigheidssysteem voor facilitaire dienstverlening, bedrijfscommunicatie en veiligheid op de werkplek. StandBy combineert hiervoor verschillende technologieën: Wi-Fi, GSM zendmasten, GPS en BLE (Bluetooth Low Energy) beacons.
Image

Sensehealth

De innovatieve (draagbare) technologie van Sensehealth bewaakt en transformeert de verzamelde gegevens over activiteiten, locaties en welzijn in unieke inzichten. Ze bieden via zelflerende coaching modules een 24/7 coach met gepersonaliseerde feedback op het tijdstip en de plaats wanneer dit het belangrijkst is.
Image

DoBots

DoBots voegt intelligentie toe aan machines zodat deze taken volledig autonoom kan uitvoeren zonder menselijke tussenkomst. De machines kunnen met elkaar samenwerken, maar ook met andere apparaten en mensen. Begonnen met specialisatie in software voor servicerobotica zijn ze uitgebreid naar hardware-, vision- en sensortechnologieën.

Formulier

Partners Form

Vraag meteen een GRATIS demo aan.

We komen graag langs om te laten zien hoe SAFE werkt.

Lees hier onze privacyverklaring