New Safe Banner

Veilig ambulant werken


Alarmeer je collega’s met SAFE, waar je ook bent

Veilig gevoel met SAFE, de alarm-app

Veilig gevoel met SAFE, de alarm-app

Als ambulant medewerker kom je regelmatig bij mensen thuis. Je kunt hier te maken hebben met agressie of geweld. Dat geeft je een onveilig gevoel. Zeker als je er alleen voor staat.

In zo’n situatie wil je alarm slaan.

Samen met mensen uit de praktijk ontwikkelden we SAFE, de alarm-app voor ambulante medewerkers. Een mobiele applicatie met een fysieke noodknop. Jij slaat ongemerkt alarm. Je collega’s schieten te hulp.

Veilig gevoel

Verborgen

Verborgen noodknop

Uit de praktijk blijkt dat zichtbaar alarm slaan met een mobiele telefoon averechts werkt. Het wekt argwaan of maakt mensen agressiever.

Daarom hebben we een verborgen alarmknop ontwikkeld. Deze knop bevestig je met een clipje aan de binnenkant van je kleding of aan je sleutelhanger. Met één druk op de knop is er hulp onderweg.

Alarmeer collega’s

Hulpdiensten zijn niet altijd nodig. Soms is versterking van je collega voldoende om de situatie weer onder controle te krijgen.

Alarmeer 112

Escaleert de situatie? Houd de knop lang ingedrukt en je collega’s weten: we moeten nú 1-1-2 bellen. Jouw locatie en situatie krijgen zij tegelijkertijd binnen op hun mobiel.

Contact Form Bar

Meer Weten Over de Safe App?

Vul je gegevens hieronder in en we sturen je een brochure met uitgebreide informatie op.

SAFE Features

Hoe werkt SAFE?

SAFE werkt simpel. Zodra jij alarm slaat, krijgen alle collega’s uit je team een melding. In deze alarmmelding staan jouw locatiegegevens, route-informatie en andere belangrijke gegevens. Je privacy is gewaarborgd. Je locatie wordt alleen gedeeld als jij op afspraak bent, daarna staat deze feature uit.

Jij slaat alarm via de verborgen noodknop.

Alle collega’s uit je team krijgen een melding. Een team kan de situatie sneller inschatten en beter te hulp schieten, dan iemand alleen.

Volgen je collega’s het alarm op, dan krijg je direct een melding dat de hulp onderweg is.

In de app vind je uitgebreide rapportages. Zo krijg je meer inzicht in de situaties.

Inzicht in onveilige situaties

Inzicht in onveilige situaties

Wanneer voelen collega’s zich onveilig en wanneer slaan ze alarm? In SAFE vind je uitgebreide rapportages over het gebruik van de app. Deze inzichten helpen je om situaties te analyseren en onveilige situaties aan te pakken.

Praktijkervaringen van ambulante medewerkers gebruiken we om de app continu te verbeteren. Zo blijft SAFE altijd up-to-date. Zowel op een iPhone als Android-telefoon.

New Contact form