Sales Advisor

Sales Advisor

Unlock your true potential with RITHM!

Vacature Sales Advisor (Blog layout)

Sales Advisor (32 - 40 Uur)

Wij zijn RITHM. Het Rotterdams IT Huis voor Maatwerk! 
Een no-nonsense ICT organisatie. We doen dingen anders. Dat doen we door zelforganisatie. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zelforganiserend kunnen werken. En we hebben iemand nodig die onze unieke software, apps, ideeën en creaties op de markt brengt. 

Zelforganisatie voor onze klanten

Zelforganisatie voor ons betekent mensen de mogelijkheid geven het zelf te organiseren. Om iets zelf te organiseren binnen een team of een bedrijf heb je bepaalde informatie of middelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel budget er is om iets aan te schaffen, of welke collega uit het team snel kan reageren bij een noodsituatie.

Daar komen wij naar voren; Die middelen en informatie leveren wij door middel van software. Slimme software die specifieke waarde toevoegt in een organisatie voor een persoon, een team of voor klanten. Dat resulteert in onder andere minder managers, minder controlelagen, minder processen en… precies: ‘medewerkers die het zelf organiseren’. Binnen de overheid betekent dat bijvoorbeeld dat migranten zelf hun immigratieproces doorlopen. Bij een zorginstelling betekent het dat zorgprofessionals zelf plannen rondom hun cliënten.

The first step toward creating an improved future is developing the ability to envision it – Tony Dungy

Zelforganisatie binnen RITHM

Ook binnen RITHM werken we op basis van zelforganisatie. Je krijgt net als onze klanten alle ruimte, informatie en middelen die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Bij ons is iedereen gelijk, je bepaalt zelf hoe je je werk invult, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je zorgt dat je succesvol bent bepaal je dus ook in grote mate zelf.

Dat betekent overigens niet dat je aan je lot wordt overgelaten. We hebben deskundige developers, ervaren projectmanagers, slimme sales, gedreven marketing en kick-ass support in huis. We zijn een hecht team en expertise is er genoeg! Die expertise verwachten we ook van jou. We sturen je niet op targets, of vragen je hoeveel afspraken je deze week buiten de deur hebt. Waar het ons om gaat is dat we met elkaar succesvol worden. Hoe jij dat invult zou jij volgens ons het beste zelf moeten bepalen.

Al een beeld van ons en wie we zoeken? Even opsommen dan:

We zoeken een sales man of vrouw die adviseert, inspireert, onze visie van zelforganisatie verkoopt en met ons ervoor zorgt dat RITHM de grootste softwareontwikkelaar van Rotterdam wordt (32 - 40 uur)


Wij denken dat HBO werk- en denkniveau noodzakelijk is en je ook een flinke dosis ervaring in softwareverkoop nodig hebt. Maar als jij ons weet te overtuigen dat je door je enthousiasme of gigantische drive ook zonder deze ervaring nieuwe relaties weet binnen te halen nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Je bent in ieder geval enthousiast, optimistisch en laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je krijgt energie van verkopen en staat te popelen om met ons idee de markt op te gaan om nieuwe relaties aan ons te binden en ons portfolio te laten groeien. Je vindt verkopen leuk en snapt hoe het werkt.


Salaris enzo...

2500 of 5000 euro, een range noemen kunnen we niet. Je salaris bepalen we samen. We vinden namelijk dat jij zelf in staat moet zijn hier een goede inschatting van te maken passend bij jouw vaardigheden en onze groeiende organisatie. Naast je salaris en nodige secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, laptop etc) staat ons kantoor op een toplocatie midden in Rotterdam op de hoek van de Witte de With. Dat is niet alleen heel handig om je netwerk op te bouwen het is ook ontzettend gezellig om nog maar te zwijgen over het briljante uitzicht. We hebben een gezellig team, zijn ontzettend ambitieus en werken keihard om RITHM nog succesvoller te maken.

We zijn geen doorgewinterde corporate organisatie waar alles volgens regels en procedures loopt en dat willen we ook niet worden. Dat betekent veel vrijheid, mogelijkheden om dingen uit te proberen en ruimte om te ondernemen. We zoeken continu naar de balans tussen structuur en vrijheid en denken dat we die aardig gevonden hebben.

Wat je verder over ons moeten weten? RITHM bestaat uit zo’n 25 man. We maken onderdeel uit van de Almende investments, een groep zelforganiserende bedrijven in Rotterdam. Onze developers zijn gevestigd in Argentinië en Indonesië. In de zomer bbq-en we met elkaar en word je gewaardeerd op je kook en/of bakkunsten. Traditionele beoordelingsgesprekken doen we niet aan. Onze klanten bestaan o.a. uit TNT, ministerie V&J en diverse kennisinstellingen. Je salaris wordt betaald op de 25ste van de maand en we werken met MAC’s.  

 

Al enthousiast geworden?

Wil je meer informatie? Bel dan met Rahul Sharma: tel. nr. 088-7326072

Wij hebben ons best gedaan om zo goed mogelijk te verwoorden wie we zoeken. Nu is het aan jou ons te laten zien waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Stuur je sollicitatie naar recruitment@rithm.nl ter attentie van Rahul Sharma. Brieven, filmpjes, powerpoint presentaties; leef je uit! We zijn erg benieuwd naar jouw verkooppitch.

Let op! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren

Contentverzamelaar

Onze Partners