Stem bedrijfsapplicaties beter op elkaar af

Een goed IT-landschap maakt groei mogelijk. Dat weet je. Daarom investeerde je in goede bedrijfssoftware. Alleen niet alle informatiesystemen zijn goed aan elkaar gekoppeld. Misschien is er zelfs een wildgroei aan software en applicaties ontstaan. Zonder overzicht. Het resultaat: medewerkers typen nog steeds handmatig dingen over. Zo had je het niet bedacht.

Investeren in nieuwe software is niet altijd nodig. Wij koppelen en verbeteren de huidige softwarepakketten op korte termijn. En we ontwikkelen een integratieplatform, zodat je ook in de toekomst vooruit kunt. Zo hoef je niet op zoek naar een alternatief en haal je meer rendement uit je huidige software.

Voordelen van software koppelen:
  • Innoveer met de huidige systemen
  • Geen nieuwe software nodig
  • Integreer systemen van afdelingen, klanten en leveranciers
  • Koppel eenvoudiger nieuwe software

Responsive Image

Huidige software koppelen?

Goede koppelingen vragen om goede voorbereiding. Samen met jou bepalen we de behoeften en wensen binnen de organisatie. We maken een implementatieplan en kiezen voor de meest geschikte oplossing.

Het is belangrijk dat een organisatie jullie werkprocessen begrijpt: van order tot factuur. Wij combineren onze technische kennis met jarenlange ervaring bij organisaties. Hierdoor weten we wat er nodig is en houden we je doel scherp.

Wij gebruiken Liferay DXP als technisch fundament. Hierdoor ben je vrij om uit te breiden. Zo maak jij de juiste keuzes voor jouw organisatie. En ben je klaar voor de toekomst.

Formulier

Haal meer rendement uit jullie software.

Wil je jullie huidige systemen koppelen of verbeteren? Neem contact met ons op.

Haal meer rendement uit jullie software.

Wil je jullie huidige systemen koppelen of verbeteren? Neem contact met ons op.

Lees hier onze privacyverklaring